MAGYAR FALU PROGRAM 2024

Magyar Falu Program 2024

Az idei év végére újra lehetőség nyílik az 5000 fő alatti települések számára játszótér fejlesztésre. Ne maradjon le róla.

Az idei év végére megjelent a  Magyar Falu Program keretében meghirdetett „Önkormányzati tulajdonú ingatlanok fejlesztése, önkormányzati feladatellátáshoz kapcsolódó beszerzések” pályázati kiírása, melyben több kategória között a már megszokott „Óvodai játszóudvar, közterületi játszóterek fejlesztése”  című pályázat is helyet kapott.

A pályázat technikai oldalát tekintve nem változott. Önkormányzatok számára 6 millió forintos keretösszegig lehetőség nyílik a játszóterek fejlesztésére. Az évek alatt sok tapasztalotot szereztünk ezzel a pályázattal kapcsolatban.

Jelen pályázati kiírás keretében a pályázatok benyújtására az alábbi időszakban van lehetőség:

2023. december 13. – 2024. január 12.

 

 

Előnyök ha minket választassz

 

A kiírásra pályázatot nyújthatnak be:

Helyi önkormányzati költségvetési irányító és költségvetési szervek (GFO 321) esetén: azok a települések, ahol az állandó lakosságszám 5000 fő, és ez alatti, a 2020. január 1. napján a Belügyminisztérium által kezelt adatok alapján;

Helyi önkormányzatok társulása (GFO 327) esetén: azok a társulások, amelyeknek a fejlesztés helye szerinti tagtelepülésén az állandó lakosság száma 5000 fő, és ez alatti, a 2020. január 1. napján a Belügyminisztérium által kezelt adatok alapján.

 

Letölthető dokumentum:

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot a sikeres pályázata előkészítéséhez!  Egyszerű, közérthető tájékoztatás, szakértői pályázati előkészítés és garantált minőségű műszaki kivitelezés.